Boekingen

We zijn een enthousiast koor en zingen een grote variëteit aan liedjes. Ons repertoire bestaat uit shanty’s, liedjes uit de oude doos, meezingers, smartlappen en friestalige liedjes. We treden graag op in verzorgings-/verpleeghuizen en op korenfestivals.

 


Wilt u ons boeken? Neem dan gerust contact op met:
Secretaris  en Public Relations en boekingen:
Rik Bos,                     h.bos01@chello.nl

 

 

 

 

 

Privacy
Van onze optredens maken we vaak een korte filmimpressie en plaatsen we deze op onze site onder het kopje ‘recente optredens’.
Uit privacy overwegingen zijn we uiterst zorgvuldig in het filmen van onze bezoekers. Vooral in verzorgings- en verpleeghuizen zullen we de bewoners en medewerkers niet in beeld brengen.
Bij straatfestivals en openbare optredens geldt de wet op de privacy niet en geldt ons voorbehoud dus niet.
Bij optredens voor verenigingen, bijvoorbeeld bij feestelijkheden of jubilea, ontvangen we soms filmopnamen van aanwezigen. In dit geval gaan we ervan uit dat we deze filmpjes zonder voorbehoud vooraf mogen plaatsen.

 

Wij zijn lid van ShantyNederland, een overkoepelende organisatie voor koren/groepen met een groot deel van Shanty, Seasongs en of Martieme Folk in haar repertoire. Het zingen van shanty’s is opgenomen in de inventarislijst van Immaterieel Erfgoed Nederland.